Polityka prywatności

Szablon polityki prywatności klienta Shopify


Niniejsza Polityka prywatności opisuje, w jaki sposób [ WSTAW URL SKLEPU ] ( „Witryna” lub „my”) gromadzi, wykorzystuje i ujawnia Twoje dane osobowe, kiedy odwiedzasz Stronę, dokonujesz zakupu lub rejestrujesz się w Witrynie utworzenie profilu zwierzaka i/lub subskrypcja otrzymywania powiadomień e-mail nas.


Gromadzenie danych osobowych


Kiedy odwiedzasz Stronę, zbieramy pewne informacje o Twoim urządzeniu, Twoją interakcję z Witryną oraz informacje niezbędne do przetwarzania Twoich danych zakupy. Gromadzimy także dodatkowe informacje, które dobrowolnie przekazuje nam np podczas subskrybowania naszej listy e-mailowej, tworzenia profilu zwierzaka lub w inny sposób rejestrując się w Serwisie. Możemy również zbierać dodatkowe informacje, jeśli skontaktujesz się z nami w celu uzyskania obsługi klienta. W niniejszej Polityce prywatności odwołujemy się do wszelkie informacje, które mogą jednoznacznie zidentyfikować osobę fizyczną (w tym informacje poniżej) jako „Dane osobowe”. Więcej informacji znajdziesz na poniższej liście informacje o tym, jakie dane osobowe zbieramy i dlaczego.


Informacje o urządzeniu


  • Przykłady gromadzonych danych osobowych: wersja przeglądarka internetowa, adres IP, strefa czasowa, informacje o plikach cookie, jakie strony lub produkty, które przeglądasz, wyszukiwane hasła i sposób interakcji z Witryną.
  • Cel gromadzenia danych: dokładne załadowanie Strony Ciebie, aby przeprowadzać analizy dotyczące korzystania z Witryny, aby zoptymalizować naszą Witrynę, aby zapewnić Ci z informacjami i reklamami, które Cię interesują, w celu komunikowania się z Tobą skuteczniej, aby pomóc nam w skutecznym zarządzaniu Twoimi zakupami od nas i efektywnie zarządzać dowolnym kontem, które masz u nas.
  • Źródło kolekcji: zbierane automatycznie, gdy Ty uzyskać dostęp do naszej Strony za pomocą plików cookie, plików dziennika, sygnałów nawigacyjnych, tagów lub pikseli; zbierane automatycznie po zapisaniu się na naszą listę e-mailową, utwórz zwierzaka profil dotyczący Twojego zwierzaka lub w inny sposób zarejestruj się u nas [DODAJ LUB ODEJMIJ WSZELKIE INNE UŻYWANE TECHNOLOGIE ŚLEDZENIA] .
  • Ujawnienie w celach biznesowych: udostępnione naszym procesor Shopify; udostępnione naszemu procesorowi/kontrolerowi Good Boy Studios, Inc.; udostępniane różnym zewnętrznym agencjom zajmującym się marketingiem procesorów oraz reklamodawcy [DODAJ INNYCH SPRZEDAWCÓW, Z KTÓRYMI UDOSTĘPNIASZ TĘ INFORMACJĘ] .


Szczegóły zamówienia


  • Przykłady gromadzonych danych osobowych: imię i nazwisko, adres rozliczeniowy, adres wysyłki, informacje o płatności (w tym kredyt numery kart [WSTAWIĆ INNE AKCEPTOWANE RODZAJE PŁATNOŚCI] ), e-mail adres i numer telefonu.
  • Cel gromadzenia: dostarczenie produktów lub usług do Ciebie w celu wypełnienia naszej umowy, przetwarzania Twoich informacji o płatności, uzgodnienia w celu wysyłki oraz dostarczania faktur i/lub potwierdzeń zamówień, komunikować się z Tobą, sprawdzać nasze zamówienia pod kątem potencjalnego ryzyka lub oszustwa oraz jeśli są zgodne z preferencjami, które nam udostępniłeś informacje lub reklamy dotyczące naszych produktów lub usług.
  • Źródło kolekcji: zebrane od Ciebie.
  • Ujawnienie w celach biznesowych: udostępnione naszym procesor Shopify [DODAJ INNYCH SPRZEDAWCÓW, Z KTÓRYMI UDOSTĘPNIASZ TE INFORMACJE. NA PRZYKŁAD, KANAŁY SPRZEDAŻY, BRAMKI PŁATNOŚCI, APLIKACJE DOTYCZĄCE WYSYŁKI I REALIZACJI] .


Informacje o obsłudze klienta


  • Przykłady gromadzonych danych osobowych: [MODYFIKACJE INFORMACJI WYMIENIONYCH POWYŻEJ LUB INFORMACJE DODATKOWE W RAZIE POTRZEBY]
  • Cel gromadzenia danych: zapewnienie obsługi klienta.
  • Źródło kolekcji: zebrane od Ciebie.
  • Ujawnienie informacji w celach biznesowych: [DODAJ WSZELKICH SPRZEDAWCÓW WYKORZYSTANYCH DO ZAPEWNIENIA WSPARCIA KLIENTA]


Informacje o subskrybencie poczty e-mail i profilu


  • Przykłady gromadzonych danych osobowych: e-mail adres, różne dane nieosobowe, które dobrowolnie podałeś zapisując się na naszą listę e-mailową lub tworząc profil dla siebie zwierzak domowy. W dowolnym momencie możesz zrezygnować z subskrypcji e-maili i profilu zwierzaka czas.
  • Cel gromadzenia danych: dostarczenie Państwu informacji i reklamy, które Cię interesują, aby móc się z Tobą częściej komunikować skutecznie, aby pomóc nam w skutecznym zarządzaniu wszelkimi dokonanymi przez Ciebie zakupami od nas, aby skutecznie zarządzać dowolnym kontem, które masz u nas, i ogólnie analizy marketingowe i demograficzne.
  • Źródło kolekcji: zbierane automatycznie, gdy Ty zapisz się na naszą listę e-mailową, utwórz profil zwierzaka dotyczący Twojego zwierzaka lub w przeciwnym razie zarejestruj się na stronie.
  • Ujawnienie w celach biznesowych: udostępnione naszym procesor/kontroler, Good Boy Studios, Inc.; udostępniane różnym zewnętrzne agencje marketingowe zajmujące się przetwarzaniem danych i reklamodawcy.


[WSTAW WSZELKIE INNE ZBIERANE INFORMACJE: DANE OFFLINE, ZAKUPIONE DANE/LISTY MARKETINGOWE]


[WSTAW PONIŻSZĄ SEKCJĘ, JEŚLI WYMAGANE JEST OGRANICZENIE WIEKOWE]


Nieletni


Witryna nie jest przeznaczona dla osób poniżej [WSTAW WIEK] . Nie zbieramy celowo danych osobowych od dzieci. Jeśli jesteś rodzicem lub opiekunem i uważasz, że Twoje dziecko tak przekazałeś nam Dane Osobowe, skontaktuj się z nami pod poniższym adresem aby poprosić o usunięcie.


Udostępnianie danych osobowych


Udostępniamy Twoje dane osobowe usługodawcom, którzy pomagają nam je świadczyć naszych usług i realizować nasze umowy z Tobą, jak opisano powyżej. Dla przykład:

  • Używamy Shopify do zasilania naszego sklepu internetowego. Możesz przeczytać więcej o tym, jak Shopify wykorzystuje Twoje dane osobowe tutaj: https://www.shopify.com/legal/privacy .
  • Możemy udostępniać Twoje dane osobowe w celu zapewnienia zgodności z obowiązującymi przepisami i przepisami, w odpowiedzi na wezwanie do sądu, nakaz przeszukania lub w inny sposób zgodny z prawem żądania uzyskania informacji, które otrzymujemy, lub w celu innej ochrony naszych praw.
  • Możemy udostępniać różne dane nieosobowe danym stron trzecich procesory do celów analitycznych.
  • Możemy udostępniać różne dane nieosobowe (dane o profilu zwierzęcia). są dobrowolnie dostarczane przez Ciebie naszemu procesorowi/kontrolerowi, Good Boy Studios, Inc., które są następnie udostępniane różnym firmom zewnętrznym do analizy danych procesory.
  • Nasz procesor/kontroler, Good Boy Studios, Inc., może również powiązać różne Dane nieosobowe (dane o profilu zwierzęcia), które są dobrowolne dostarczać przez Ciebie plik cookie sieciowy otrzymany przez Twoje urządzenie, gdy Ty dobrowolnie zapisz się na naszą listę e-mailową, utwórz profil zwierzaka dotyczący swojego zwierzaka lub w inny sposób zarejestruj się na stronie i udostępnij te informacje zewnętrznym agencjom przetwarzającym dane i reklamodawcom, którzy mają Ci je zapewnić ukierunkowane reklamy na stronach internetowych osób trzecich, które możesz odwiedzać.
  • [WSTAW INFORMACJĘ O INNYCH USŁUGODAWCACH]


[ZAWRÓĆ PONIŻSZĄ SEKCJĘ, JEŚLI KORZYSTASZ Z REMARKETINGU LUB KIEROWANIA REKLAMA]


Reklama behawioralna


Jak opisano powyżej, wykorzystujemy Twoje dane osobowe (wyłącznie lub w połączeniu z danymi nieosobowymi) w celu dostarczania ukierunkowanych reklam lub komunikację marketingową, która naszym zdaniem może Cię zainteresować. Dla przykład:

  • [WSTAWIĆ, JEŚLI DOTYCZY] Korzystamy z Google Analytics, aby nam pomóc zrozumieć, w jaki sposób nasi klienci korzystają z Witryny. Możesz przeczytać więcej o tym, jak Google wykorzystuje Twoje dane osobowe tutaj: https://policies.google.com/privacy?hl=en . Możesz także zrezygnować z Google Analytics tutaj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .
  • [WSTAW, JEŚLI KORZYSTASZ Z APLIKACJI MARKETINGOWEJ STRON TRZECICH, KTÓRA ZBIERA INFORMACJE O AKTYWNOŚCI KUPUJĄCEGO NA TWOJEJ WITRYNIE] Udostępniamy informacje na temat Twojego korzystania z Witryny, Twoich zakupów i Twoje interakcje z naszymi reklamami na innych stronach internetowych z naszymi reklamami wzmacniacz. Zbieramy i udostępniamy niektóre z tych informacji bezpośrednio naszych partnerów reklamowych, a w niektórych przypadkach za pomocą plików cookie lub inne podobne technologie (na które możesz wyrazić zgodę, w zależności od Twoich Lokalizacja).
  • Udostępniamy różne dane nieosobowe (dane o profilu zwierzęcia), tj dobrowolnie podane przez Ciebie podczas zapisywania się na naszą listę e-mailową, utworzenie zwierzaka profilu lub w inny sposób rejestrując się w Witrynie za pomocą naszego procesor/kontroler, Good Boy Studios, Inc., z którym może być powiązany albo adres e-mail podany przez Ciebie dobrowolnie i/lub plik cookie sieciowy odbierane przez Twoje urządzenie, a następnie udostępniane różnym procesorom stron trzecich agencjom marketingowym i reklamodawcom w celu zapewnienia docelowych reklam strony internetowe osób trzecich, które możesz odwiedzać.
  • [WSTAWIĆ INNE WYKORZYSTANE USŁUGI REKLAMOWE]


Więcej informacji na temat działania reklam ukierunkowanych można znaleźć na stronie Strona edukacyjna Network Advertising Initiative („NAI”) pod adresem

http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work .


Możesz zrezygnować z reklam ukierunkowanych poprzez:

  • Usunięcie profilu zwierzaka, który dobrowolnie utworzyłeś na naszej Stronie.
  • Rezygnacja z subskrypcji e-mail, na którą dobrowolnie się zapisałeś przez kliknięcie przycisku „zrezygnuj” w dowolnym e-mailu otrzymanym od nas lub w przeciwnym razie usuniesz profil zwierzaka, który dobrowolnie utworzyłeś w naszej Witrynie.


[ZAWIERAĆ LINKI DO REZYGNACJI Z NIEKTÓRYCH USŁUG, KTÓRE KORZYSTAJĄ. WSPÓLNE LINKI WŁĄCZAĆ:


Ponadto możesz zrezygnować z niektórych z tych usług, odwiedzając stronę Portal rezygnacji Digital Advertising Alliance pod adresem: http://optout.aboutads.info/ .


Korzystanie z danych osobowych


Wykorzystujemy Twoje dane osobowe, aby świadczyć Ci usługi, które obejmują: oferowanie produktów na sprzedaż, przetwarzanie płatności, wysyłkę i realizacji Twojego zamówienia i informowania Cię na bieżąco o nowościach produktowych, usług i ofert. Używamy również ograniczonych danych osobowych do udostępniania Państwu informacji i reklam, które mogą Państwa zainteresować, zgodnie z opisem pełniej powyżej.


[ZAWRÓĆ PONIŻSZĄ SEKCJĘ, JEŚLI TWÓJ SKLEP ZNAJDUJE SIĘ W LUB JEŚLI MASZ KLIENCI W EUROPIE]


Podstawa prawna


Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych („RODO”), jeśli jesteś: rezydentem Europejskiego Obszaru Gospodarczego („EOG”), przetwarzamy Twoje dane osobowe informacji na następujących podstawach prawnych:

[OBECNIE WSZYSTKIE DOTYCZĄCE TWOJEJ FIRMY]

  • Twoja zgoda;
  • Wykonanie umowy pomiędzy Tobą a Stroną;
  • Przestrzeganie naszych zobowiązań prawnych;
  • Aby chronić Twoje żywotne interesy;
  • Aby wykonać zadanie realizowane w interesie publicznym;
  • Dla naszych uzasadnionych interesów, które nie są nadrzędne wobec Twoich podstawowych prawa i wolności.


Zatrzymanie


Kiedy złożysz zamówienie za pośrednictwem Witryny, zachowamy Twoje dane osobowe Informacje w naszych rejestrach, chyba że poprosisz nas o ich usunięcie Informacja. Aby uzyskać więcej informacji na temat prawa do usunięcia danych, zobacz Sekcja „Twoje prawa” poniżej. Kiedy dobrowolnie wyrazisz zgodę i zasubskrybujesz na naszą listę e-mailową lub w inny sposób dobrowolnie zarejestrować się w Witrynie, my zachować Twoje dane osobowe na potrzeby naszej bazy danych i różnych stron trzecich administratorzy i/lub procesory, w tym Good Boy Studios, Inc., as opisane powyżej, chyba że i do czasu, gdy poprosisz nas o ich usunięcie Informacja. Aby uzyskać więcej informacji na temat prawa do usunięcia, zobacz Sekcja „Twoje prawa” poniżej.


Automatyczne podejmowanie decyzji


Jeśli jesteś mieszkańcem EOG, masz prawo do sprzeciwu przetwarzanie oparte wyłącznie na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji (co obejmuje profilowanie), gdy podjęcie tej decyzji wywołuje wobec Ciebie skutki prawne lub z innego powodu znacząco na Ciebie wpływa.


[ROBIMY/NIE] angażujemy się w w pełni zautomatyzowane podejmowanie decyzji, które ma podłoże prawne lub w inny znaczący sposób wpłynąć na wykorzystanie danych klienta.


Nasz podmiot przetwarzający Shopify wykorzystuje ograniczone zautomatyzowane podejmowanie decyzji, aby zapobiegać oszustwo, które nie ma na Ciebie wpływu prawnego ani innego istotnego.


Usługi zawierające elementy zautomatyzowanego podejmowania decyzji obejmują:

  • Tymczasowa lista odrzuconych adresów IP powiązana z powtarzającym się niepowodzeniem transakcje. Ta lista odrzuconych jest utrzymywana przez niewielką liczbę godzin.
  • Tymczasowa lista odrzuconych kart kredytowych powiązanych z odrzuconym adresem IP adresy. Ta lista odrzuconych jest utrzymywana przez niewielką liczbę dni.


[ZAWRÓĆ PONIŻSZĄ SEKCJĘ TYLKO JEŚLI SPRZEDAJESZ DANE OSOBOWE, JAKO OKREŚLONE PRZEZ USTAWĘ O PRYWATNOŚCI KONSUMENTÓW KALIFORNII]


Sprzedaż danych osobowych


W naszej Witrynie sprzedajemy Dane osobowe w rozumieniu definicji konsumenta z Kalifornii Ustawa o ochronie prywatności z 2018 r. („CCPA”).


[WSTAWIĆ:

  • KATEGORIE SPRZEDAWANYCH INFORMACJI;
  • INSTRUKCJA REZYGNACJI ZE SPRZEDAŻY;
  • CZY TWOJA FIRMA SPRZEDAJE INFORMACJE O NIELETNICH (PONIŻEJ 16 LAT) I CZY UZYSKASZ POTWIERDZAJĄCĄ AUTORYZACJĘ;
  • JEŚLI ZAPEWNIASZ ZACHĘTĘ FINANSOWĄ, ABY NIE SPRZEDAWAĆ INFORMACJI, PODAJ TO INFORMACJA O CZYM JEST TA ZACHĘTA.]


Twoje prawa


[ZAWIERAJ PONIŻSZĄ SEKCJĘ, JEŚLI TWÓJ SKLEP ZNAJDUJE SIĘ W LUB JEŚLI MASZ KLIENCI W EUROPIE]


RODO


Jeśli jesteś mieszkańcem EOG, masz prawo dostępu do Danych Osobowych Informacje, które o Tobie posiadamy, aby przenieść je do nowej usługi i poprosić o to Twoje dane osobowe zostaną poprawione, zaktualizowane lub usunięte. Jeśli ty chcąc skorzystać z tych praw, prosimy o kontakt poprzez kontakt informacje poniżej [LUB WPISAĆ ALTERNATYWNĄ INSTRUKCJĘ WYSYŁANIA DOSTĘPU, WNIOSKI O USUNIĘCIE, POPRAWIENIE I PRZENOSZENIE].


Twoje dane osobowe będą początkowo przetwarzane w Irlandii, a następnie zostaną przekazane poza Europę w celu przechowywania i dalszego przetwarzania, w tym do Kanady i Stanów Zjednoczonych. Aby uzyskać więcej informacji na temat sposobu data transfery są zgodne z RODO, zobacz oficjalny dokument dotyczący RODO Shopify:  https://help.shopify.com/en/manual/twoje-konto/prywatność/RODO .


Informacje dobrowolnie podane przez Ciebie podczas zapisywania się na naszą listę e-mailową lub w inny sposób rejestrując się w Witrynie, włączając w to wszelkie dane osobowe z tym związane, będą przetwarzane w Stanach Zjednoczonych i przechowywane w w Stanach Zjednoczonych, chyba że poprosisz nas o usunięcie tych informacji.


[ZAWRÓĆ PONIŻSZĄ SEKCJĘ, JEŚLI TWOJA FIRMA PODLEGA PRAWU KALIFORNII USTAWA O PRYWATNOŚCI KONSUMENTÓW]


CCPA


Jeśli jesteś mieszkańcem Kalifornii, masz prawo dostępu do Dane osobowe, które o Tobie posiadamy (znane również jako „Prawo do wiedzy”), o przeniesienie go do nowej usługi i poproszenie o przesłanie danych osobowych poprawione, zaktualizowane lub usunięte. Jeśli chcesz je poćwiczyć praw, skontaktuj się z nami, korzystając z poniższych danych kontaktowych [LUB WSTAW ALTERNATYWNE INSTRUKCJE WYSYŁANIA UDOSTĘPNIENIA, USUWANIA, POPRAWIANIA I WNIOSKI O PRZENOŚNOŚĆ].


Jeśli chcesz wyznaczyć upoważnionego agenta do składania tych wniosków w Twoim imieniu skontaktuj się z nami pod poniższym adresem.


Ciasteczka


Plik cookie to niewielka ilość informacji pobierana na Twoje konto komputer lub urządzenie podczas odwiedzania naszej Strony. Używamy wielu różne pliki cookie, w tym funkcjonalne, wydajnościowe, reklamowe i pliki cookie dotyczące mediów społecznościowych lub treści. Pliki cookie poprawiają komfort przeglądania lepiej, umożliwiając witrynie zapamiętanie Twoich działań i preferencji (takie jak login i wybór regionu). Oznacza to, że nie musisz ponownie wprowadź te informacje za każdym razem, gdy wrócisz do witryny lub przeglądasz ją jedna strona na drugą. Pliki cookie dostarczają również informacji o tym, w jaki sposób ludzie z nich korzystają na stronie internetowej, na przykład czy odwiedzają ją po raz pierwszy, czy też są częstym gościem.


Używamy następujących plików cookie, aby zoptymalizować korzystanie z naszej Witryny i aby świadczyć nasze usługi.


Pliki cookies niezbędne do funkcjonowania Sklepu

  • _ab: Używane w związku z dostępem do panelu administracyjnego.
  • _secure_session_id: Używany w związku z nawigacją po witryna sklepowa.
  • koszyk: używany w połączeniu z koszykiem.
  • cart_sig: Używane w związku z kasą.
  • cart_ts: Używane w związku z kasą.
  • checkout_token: Używany w połączeniu z kasą.
  • sekret: Używany w związku z kasą.
  • secure_customer_sig: Używane w związku z logowaniem klienta.
  • storefront_digest: Używane w związku z logowaniem klienta.
  • _shopify_u: Służy do ułatwienia aktualizacji konta klienta Informacja.

Ciasteczka dla

Raportowanie i analityka

  • _tracking_consent: Preferencje śledzenia.
  • _landing_page: Śledź strony docelowe
  • _orig_referrer: Śledź strony docelowe
  • _s: Analityka Shopify.
  • _shopify_fs: Analityka Shopify.
  • _shopify_s: Analityka Shopify.
  • _shopify_sa_p: Analityka Shopify dotycząca marketingu i skierowania.
  • _shopify_sa_t: Analityka Shopify dotycząca marketingu i skierowania.
  • _shopify_y: Analityka Shopify.
  • _y: Analityka Shopify.
  • _petparade_shopify_token: Analizy Good Boy Studios dotyczące marketingu.
  • _petparade_shopify_complete: Analizy Good Boy Studios dotyczące marketingu.

[WSTAW INNE PLIKI COOKIES LUB TECHNOLOGIE ŚLEDZENIA, KTÓRYCH UŻYWASZ]

Czas, przez jaki plik cookie pozostaje na Twoim komputerze lub urządzeniu mobilnym zależy od tego, czy jest to plik cookie „trwały”, czy „sesyjny”. Sesja pliki cookie obowiązują do momentu zakończenia przeglądania, a trwałe pliki cookie do momentu zakończenia przeglądania wygasają lub zostają usunięte. Większość używanych przez nas plików cookie ma charakter trwały i wygasną w ciągu od 30 minut do dwóch lat od daty ich wygaśnięcia pobrane na Twoje urządzenie.


Możesz kontrolować i zarządzać plikami cookies na różne sposoby. Proszę, zostań pamiętaj, że usunięcie lub zablokowanie plików cookie może mieć negatywny wpływ na Twojego użytkownika doświadczenia i części naszej witryny internetowej mogą nie być już w pełni dostępne.


Większość przeglądarek automatycznie akceptuje pliki cookie, ale możesz wybrać, czy to zrobić aby nie akceptować plików cookie za pomocą elementów sterujących przeglądarki, często znajdujących się w menu „Narzędzia” lub „Preferencje” przeglądarki. Aby uzyskać więcej informacji o tym, jak to zrobić zmienić ustawienia przeglądarki lub jak blokować, zarządzać lub filtrować pliki cookies można znaleźć w pliku pomocy przeglądarki lub na takich stronach jak www.allaboutcookies.org .


Dodatkowo należy pamiętać, że blokowanie plików cookies może nie uniemożliwić całkowicie w jaki sposób udostępniamy informacje stronom trzecim, np. nasze reklamy wzmacniacz. Aby skorzystać ze swoich praw lub zrezygnować z niektórych sposobów korzystania z Twoich informacji przez te strony, należy postępować zgodnie z instrukcjami zawartymi w Sekcja „Reklama behawioralna” powyżej.


Nie śledzić


Należy o tym pamiętać, ponieważ w branży nie ma spójnego zrozumienia jak reagować na sygnały „Do Not Track”, nie modyfikujemy naszych danych praktyki gromadzenia i użytkowania, gdy wykryjemy taki sygnał od Ciebie przeglądarka.


Zmiany


Od czasu do czasu możemy aktualizować niniejszą Politykę prywatności, aby odzwierciedlić, na przykład zmiany w naszych praktykach lub z innych powodów operacyjnych, prawnych lub powodów regulacyjnych.


Kontakt


Aby uzyskać więcej informacji na temat naszych praktyk dotyczących prywatności, jeśli masz pytania lub Jeżeli chcą Państwo złożyć reklamację prosimy o kontakt e-mailowy pod adresem [email adres] lub pocztą na dane podane poniżej:


[WSTAW ADRES SWOJEJ FIRMY]


Aby uzyskać więcej informacji na temat naszych praktyk dotyczących prywatności w ramach subskrypcji e-mail, lub jeśli masz pytania dotyczące naszych praktyk dotyczących prywatności w ramach subskrypcji e-mail lub jeśli chcesz złożyć skargę dotyczącą prywatności naszej subskrypcji e-mailowej praktyk, prosimy o kontakt z [NAZWA TWOJEGO SKLEPU], pocztą elektroniczną na adres [adres e-mail] lub pocztą na dane podane poniżej:


[WSTAW ADRES SWOJEJ FIRMY]

 

Ostatnia aktualizacja: [DATA]


Jeśli nie jesteś usatysfakcjonowany naszą odpowiedzią na Twoją skargę, masz prawo prawo do wniesienia skargi do odpowiedniego organu ochrony danych autorytet. Możesz skontaktować się z lokalnym organem odpowiedzialnym za ochronę danych lub z naszym organ nadzorczy tutaj: [DODAJ INFORMACJE KONTAKTOWE LUB STRONĘ INTERNETOWĄ DLA DANYCH ORGAN OCHRONY W TWOJEJ JURYSDYKCJI. NA PRZYKŁAD: https://ico.org.uk/make-a-complaint/ ]